Trucs per a tenir una millor connexió en el teu habitatge

Estàs confinat en el teu segon habitatge o en sortir d’aquesta situació caòtica t’agradaria passar una temporada a la casa d’estiu de la família? En aquesta situació, el millor que podries fer és xopar-te amb tota la informació necessària perquè puguis instal·lar el servei d’internet de segona residència al moment de contractar ADSL o fibra.

D’aquesta manera, podries tenir internet tant a la teva casa habitual com en el teu segon lloc de descans, gestionant els serveis a través d’un únic contracte. Al seu torn, aquesta possibilitat et brindarà l’oportunitat de reduir gratament els costos en les factures associats a aquests serveis.

 

Com augmentar la connexió a internet en la segona residència

Una vegada adquirit un contracte d’internet en la segona residència per a vacances, no queda més que asseure’ns a gaudir amb calma les bondats del servei. No obstant això, en alguns casos, els usuaris no queden del tot conformes amb la velocitat de navegació obtinguda. Què es pot fer en aquests casos? Segueix els següent passos:

  1. Verificar que hàgim contractat un servei que s’adapti a les nostres necessitats de navegació.
  2. Revisar l’estat dels hardwares a la nostra disposició: navegador, telèfon mòbil, equip de wifi, etc.
  3. Seguir pas a pas els trucs que t’estarem oferint en finalitzar aquest contingut.

Què triar entre ADSL i fibra òptica?

L’etern debat entre la internet d’ADSL i fibra òptica quant a la velocitat de navegació, l’estabilitat de la connexió o la seguretat de la xarxa és sempre superflu. La veritat és que en les zones urbanes sempre serà millor adquirir serveis de fibra òptica i les zones perifèriques la millor alternativa serà contractar ADSL amb Orange, Yoigo, MásMóvil o qualsevol altra companyia.

Així mateix, en termes generals, la velocitat de connexió de tots dos serveis és bastant estable, per la qual cosa un usuari faig una mitjana de no tindrà cap inconvenient al moment de navegar sota l’una o l’altra modalitat de subministrament. I recorda que si tens oportunitat de contractar fibra, sempre serà millor que contractar l’ADSL amb Pepephone, Movistar o Orange, ja que les tarifes tenen el mateix preu.

Coneix els millors trucs per a millorar la velocitat de connexió d’Internet

Si no estàs conforme amb la velocitat de connexió de la internet en la teva viscuda, sigui aquesta la principal o la secundària, a més de revisar les tarifes contractades i els equips utilitzats, existeix una altra sèrie de trucs que podries intentar aplicar.

T’interessa? No deixis de revisar amb cura la següent llista de suggeriments:

  • Revisa els equips connectats a la xarxa i assegura’t que no hi hagi cap veí aprofitant-se de la teva connexió.
  • Al moment de revisar la xarxa, desconnecta tots els dispositius -incloent els propis- que no estiguis utilitzant en aquest moment.
  • Per més veloç que sigui el Wifi a casa, la connexió a internet sempre serà més estable si es troba directament connectada a la fibra.
  • El programari de xitratge de dades faciliten la navegació segura a través d’internet. No obstant això, també fan més lenta la velocitat de connexió. El nostre suggeriment seria que els utilitzis amb prudència.

Si vols verificar la velocitat real de la teva internet, segueix aquest enllaç.